Ochrana osobních údajů

Jsme společnost PRIMEROS s.r.o.


Provozujeme e-shop na webových stránkách https://www.primeroscondom.com/


Pro poskytování prodeje zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.


Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)


  1. Zpracování osobních údajů


  • Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

  • Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno a příjmení, emailová adresa, telefonní kontakt, adresa.

    Z jakého důvodu?

    Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží.


    Na základě jakého právního důvodu?

    Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.


    Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

    Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 10 let od naší poslední komunikace. 


  • Zpracování osobních údajů v případě nákupu

  • Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, a emailová adresa. 


    Z jakého důvodu?

    Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů. 


    Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).


    Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

    Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.


    Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

    Po dobu plnění naší služby a poté maximálně 10 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.



    1. Kdo se k datům dostane?


    Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

    • Shopify – e-shop společnosti Shopify Inc., sídlem 150 Elgin Street, 8th Floor, ON K2P 1L4, Ottawa, Canada

    Privacy Policy

    • Shipmall s.r.o. - společnost zabezpečující odesílání zboží - tzv. fulfillment centrum, sídlem: Gočárova třída 1754/48, Hradec Králové, PSČ: 500 02

    Osobní údaje

    • Zásilkovna s.r.o. - odesílání a doručovaní zásilek, sídlem Českomoravská 2408/1a, Praha 9, PSČ: 190 00

    Osobní údaje

    • Stripe – platební systém společnosti Stripe, sídlem 510 Townsend Street, San Francisco, CA 94103, USA

    Global Privacy Policy – Worldwide

    • Mailchimp - poskytovatel e-mailingové služby, sídlem The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA

    Global Privacy Policy


    Vaše osobní údaje se dále mohou dostat k těmto dalším subjektům:

    • Google, sídlem: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland

    Privacy Policy

    • Facebook, sídlem: Meta Platforms Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland

    Privacy Policy



    1. Co byste dál měli vědět


    V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.


    V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.


    Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese cookies@primeros.cz.

    1. Používání souborů cookies


    Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 


    Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.


    Na webových stránkách používáme následující cookies:

    • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
    • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
    • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

    Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.


    Používané soubory cookies:


    Technický název

    Vydavatel

    Účel o popis cookies

    Doba trvání

    []

    []

    []

    Relační /Permanentní ([] hodin)






















    Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.


    Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.


    Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

    1. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů



    Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku. 


    Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.


    Tyto podmínky jsou účinné od …………………